OTRIVIN 1 mg/ml adagoló oldatos orrspray

Otrivin orrspray

Otrivin 1 mg/ml adagoló oldatos orrspray

Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa, vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza.

Ez a betegtájékoztatóban fel otrivin orrspray sorolt bármely lehetséges mellékhatásra is vonatkozik. A betegtájékoztató tartalma: 1.

leszokni a dohányzást a 27. héten

Lehetséges mellékhatások 5. A csomagolás tartalma és egyéb információk 1. Az Otrivin Menthol felnőttek és 12 év feletti serdülők számára javasolt. Az Otrivin Menthol az orrnyálkahártya kezelésére alkalmas érszűkítő hatású készítmény, amely gyorsan megszünteti az orrdugulást.

Az orrnyálkahártya-duzzanatot csökkentő hatóanyaga mellett hűsítő mentol és eukaliptusz aromapárát is tartalmaz. Az Otrivin Menthol gyorsan megszünteti az orrdugulást, ezáltal könnyíti az orrlégzést.

OTRIVIN RAPID MENTOL 1MG/ML ORRSPRAY 10ML

Különböző eredetű náthás megbetegedés pl. Az Otrivin Menthol hatása néhány percen belül kialakul, és kb.

otrivin orrspray

Az orr vizsgálata során is javasolhatja alkalmazását az orvos. Továbbá nem tartalmaz semmilyen otrivin orrspray, ezzel lecsökkenti az allergia és irritáció kockázatát. Amennyiben ezek bármelyike érvényes Önre, közölje kezelőorvosával vagy gyógyszerészével, mivel ilyen esetekben az Otrivin Menthol nem alkalmazható.

  1. Egyéb helyi érszűkítő hatású anyagokhoz hasonlóan az Otrivin adagoló spray sem alkalmazható tartósan 10 napnál továbbmivel ún.
  2. Leszokni a dohányzásról narkológus segítségével
  3. Forduljon orvosához, ha ilyet tapasztal.

Egyéb orrdugulást csökkentő készítményekhez hasonlóan az Otrivin Menthol növelheti az alvási rendellenességek, szédülés, remegés előfordulását az erre érzékeny betegeknél.

Forduljon orvosához, ha ilyet tapasztal.

Otrivin Orrspray

Egyéb helyi érszűkítő hatású anyagokhoz hasonlóan az Otrivin Menthol sem alkalmazható tartósan, 7 napnál tovább. Amennyiben tünetei továbbra is fennállnak, forduljon orvoshoz, mivel az elhúzódó, vagy túl magas adag alkalmazása az orrdugulás visszatérését vagy rosszabbodását eredményezheti.

Azonnali túlérzékenységi allergiás reakció is kialakulhat.

Az Otrivin Menthol nem alkalmazható a szemben vagy a otrivin orrspray. Ne lépje túl a javasolt adagolást, különösen 12 évnél idősebb serdülők otrivin orrspray időskorúak esetében.

Az Otrivin Menthol nem alkalmazható 12 év alatti gyermekek kezelésére.

14 éve dohányzik, és hirtelen kilép

Feltétlenül tájékoztassa otrivin orrspray vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is. Szoptatás alatt az Otrivin Menthol csak orvosi javaslat alapján alkalmazható. Mielőtt elkezdené alkalmazni a készítményt, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

Otrivin Rapid Menthol 1 mg/ml adagoló oldatos orrspray 10ml

A otrivin orrspray hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Az Otrivin Menthol nem vagy csak elhanyagolható mértékben befolyásolja a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket. Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak vagy az Ön kezelőorvosa, vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza.

Amennyiben nem biztos otrivin orrspray adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

dohányzás ellenőrzése az iskolákban leszokni a dohányzásról, de még mindig húzza

Az Otrivin Menthol nem alkalmazható 12 éves kor alatti gyermekek kezelésére.