Nasivin classic 0,5 mg/ml oldatos orrcsepp 10 ml

Orrcsepp nasivin

dohányzás és fejfájás

A Orrcsepp nasivin Sanft készítményeket az orrba kell juttatni, kizárólag ilyen célra alkalmazható. A Nasivin Sanft készítmények oximetazolin hatóanyagot tartalmaznak. Ez a hatóanyag érszűkítő tulajdonságokkal rendelkezik és biológiai technológiák kiegyensúlyozó ápolási dohányzó spray a nyálkahártya-duzzanatának csökkenését idézi elő.

A Nasivin Sanft készítmények a következő betegségekre alkalmazhatók: ·                nátha rinitisz akuta·                rohamokban fellépő szénanátha rinitisz vazomotorika·                a váladékürülés megkönnyítésére az orrmelléküreg gyulladás, ·                náthával együttjáró fülkürt és középfül-gyulladás, ·                nyálkahártya duzzanat diagnosztikus csökkentésére orrcsepp nasivin vizsgálatok során. A Nasivin Sanft készítmények fokozott elővigyázatossággal alkalmazhatók: Ha egyidejűleg a következő állapotok bármelyike fennáll: ·                ha az Ön orrcsepp nasivin megemelkedett, ha Ön zárt orrcsepp nasivin glaukómában zöldhályog egy vállfaja szenved, ·                ha Ön súlyos szív- és érrendszeri megbetegedésben pl.

Nasivin classic 0,5 mg/ml oldatos orrcsepp 10 ml

A nyálkahártya-duzzanatot csökkentő orrcsepp vagy orrspray tartós alkalmazása krónikus duzzanathoz orrcsepp nasivin végül az orrnyálkahártya sorvadásához vezethet. A hosszantartó használatot és a túladagolást kerülni kell. A kezelés ideje alatt alkalmazott egyéb gyógyszerek: Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.

orrcsepp nasivin

A gyógyszerkészítmények befolyásolhatják egymás hatását. Az orrcsepp vagy orrspray használata előtt kérdezze meg kezelőorvosát, ha Ön jelenleg vagy nemrégiben orrcsepp nasivin gyógyszert triciklikus antidepresszánsok vagy MAO-gátlókvagy vérnyomásnövelő gyógyszereket szed ill.

Amennyiben Ön Nasivin Sanft készítmény alkalmazásával egyidőben az előbb felsorolt gyógyszerkészítmények valamelyikét is szedi - a szív- és orrcsepp nasivin vérkeringési funkciókra gyakorolt hatása következtében - a vérnyomás emelkedése előfordulhat.

Orrcsepp nasivin Nasivin Sanft készítmények egyidejű alkalmazása bizonyos orrcsepp nasivin vagy italokkal Nem várható ilyen jellegű kölcsönhatás.

A Nasivin oldatos orrcseppeket az orrba kell juttatni, kizárólag ilyen célra alkalmazható. A Nasivin oldatos orrcseppek oximetazolin hatóanyagot tartalmaznak. Ez a hatóanyag érszűkítő tulajdonságokkal rendelkezik és ezáltal a nyálkahártya-duzzanatának csökkenését idézi elő.

Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. A Nasivin Sanft készítmények alkalmazásának biztonságosságával kapcsolatban nincsenek terhességre vonatkozó klinikai adatok.

Nasivin One Breath 30sec HUN s

A Nasivin Sanft készítmények terhesség és szoptatás alatt csak gondos mérlegelést követően rendelhető. Az ajánlott adagolást nem szabad túllépni.

Betegtájékozató Nasivin Classic 0,5mg/ml oldatos orrcsepp 10ml

A orrcsepp nasivin hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Rendeltetésszerű használat esetén a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket várhatólag nem befolyásolja.

Hosszantartó alkalmazás, vagy az előírtnál nagyobb adagok alkalmazása esetén bármilyen, a nátha kezelésére adott oximetazolin-készítmény használata során jelentkezhetnek a orrcsepp nasivin és érrendszert is érintő mellékhatások.

Ezekben az esetekben a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges orrcsepp nasivin romolhatnak. Az orrcseppet és az orrspray-t mindig az előírásnak, illetve az orvos által elmondottaknak megfelelően orrcsepp nasivin.

most abba kell hagyni a dohányzást hogyan lehet hízni, amikor leszokik a dohányzásról?

Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. A orrcsepp nasivin egyszeri adagját legfeljebb naponta háromszor lehet alkalmazni. Az első alkalmazáskor a védőkupakot lehúzzuk és az alábbi ábrának megfelelően az adagolófej lefelé nézzen!

orrcsepp nasivin

A pumpamechanizmus az adagolófej megnyomásával orrcsepp nasivin működésbe. A csecsemő orrnyílásába egyszeri pumpa megnyomással egy adagot cseppentünk. Használat után a cseppentőt tiszta kendővel letisztítjuk, és a védőkupakot visszahelyezzük. A cseppentő egyszeri megnyomásával pontosan mért mennyiség kerül adagolásra.

orrcsepp nasivin