NASODREN ORRSPRAY 20ML

Nasodren orrspray

Tartalom

  nasodren orrspray milyen dohányzási betegségek alakulnak ki

  Ez a termék jelenleg nem kapható. Kérjük, válasszon másik terméket! Változatok Részletes termékinformáció Termék leírása: Ciklámen, kankalin, Primulaceae családba tartozó növények Orrspray ornyálkahártya- és arcüreggyulladásra, valamint középfül-gyulladás kezelésére. Napi 1 fújás mindkét orrlyukba 1 nasodren orrspray keresztül.

  Fájnak a fogai a dohányzás miatt dohányzásról való leszokás vélemények

  Gyermekektől elzárva tartandó. Cyclamen europaeum L. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nasodren orrspray tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért.

  hagyja abba a dohányzást sárga rögökkel

  A termékfotók tájékoztató jellegűek, nasodren orrspray csomagolásban eltérés lehetséges. A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info herbahaz.

  dohányzás után mellkasi fájdalom gyere, együtt dohányzunk akkor is, ha kilépsz

  A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. Legnépszerűbb termékeink.

  nasodren orrspray dohányzásellenes idézetek