Sterimar tengervizes orrspray 50 ml

Tengervizes orrcsepp

Mire jók a tengeri sós tengervizes orrcsepp Az orrfolyást csökkentő érösszehúzó hatóanyagot tartalmazó orrcseppek, orrsprayk mellett egyre nagyobb teret hódítanak a tengeri sót önmagukban vagy valamilyen más hatóanyaggal kombinációban tartalmazó készítmények. A tengeri só tartalma alapján két típusú orrsprayt különítünk el.

JutaVit izotóniás tengervizes orrspray ml JutaVit Izotóniás tengervizes orrspray Izotóniás tengervizes orrcsepp orrspray ásványi anyagokkal A JutaVit izotóniás tengervíz tartalmú oldat biztonságos használatot nyújt felnőttek és gyermekek számára. Atlanti óceánból származó természetes tengervizet és értékes ásványi anyagokat tartalmaz. A JutaVit izotóniás tengervíz készítményt az orr napi higiéniájának megőrzésére és normális működésének fenntartására tervezték.

tengervizes orrcsepp

Természetes tengervíz tengervizes orrcsepp hozzájárul az orr sűrű váladékának elvékonyításához, mely enyhülést hoz az orrnyálkahártyára, hideg időjárás és allergiás időszakok idején. Kiöblíti az allergén és egyéb porokat, tengervizes orrcsepp megkönnyíti a légzést. Rendszeres használata javítja az orrnyálkahártya hidratáltságát, így hatékonyan megakadályozza a bakteriális, vírusos fertőzések és allergiák kialakulását terjedését.

Felhasználási javaslat: — az orr tengervizes orrcsepp higiéniájának fenntartásához — száraz orrnyálkahártya esetén — nátha, arcüreggyulladás és tengervizes orrcsepp esetén — fertőzések és allergia során kialakult orrnyálkahártya és bőrirritáció megnyugtatására — kérjük, használat előtt olvassa el a csatolt használati útmutatót — tárolja szobahőmérsékleten Felnőtteknek naponta két-három alkalommal befújás mindkét orrlyukba.

Gyermekeknek 6 hónapos kortól naponta két-három alkalommal befújás mindkét orrlyukba.

tengervizes orrcsepp

Összetétel Atlanti óceánból származó természetes tengeri sós víz, tengervizes orrcsepp víz. A JutaVit izotóniás tengervíz tartalmú oldat biztonságos használatot nyújt felnőttek és gyermekek számára. Tengervizes orrcsepp Az edényben túlnyomás uralkodik, hő hatására megrepedhet.

tengervizes orrcsepp

Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás.

tengervizes orrcsepp legjobb a vitamin

Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50C hőmérsékletet meghaladó hő.

PHYSIOMER felnőtt tengervizes orröblítő használata - rövid film

Gyermekektől elzárva tartandó. A megjelölt készletadatok tájékoztató jellegűek és online értékesítés esetén érhetőek el, a gyógyszertári készletek különbözhetnek!

tengervizes orrcsepp

A folyamatos értékesítés miatt esetleges készlethiány előfordulhat, melyről a gyógyszertár értesítést küld. A megrendelések visszaigazolása munkanapokon történik, melyről a gyógyszertár értesítést küld!

Hogyan kell alkalmazni a Lolipuffin® Aqua tengervizes orrspray-t? Mindkét orrnyílásba befújást kell alkalmazni, naponta szor vagy szükség szerint akár több alkalommal is. Kíméletes hatásának köszönhetően mindennapi használatra is alkalmas az orrjáratok tisztaságának fenntartására.