Stérimar orrspray 100ml

Sterimar orrcsepp

A készítmény alkalmazása javasolt csecsemőknek 15 napos kortólgyermekeknek és felnőtteknek.

Sterimar Spray by Farmasi MARMIN

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

ön a győztes, aki abbahagyta a dohányzást ideges munka, hogyan lehet leszokni a dohányzásról

Értékelést írok Ennyi csillagot adok Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár sterimar orrcsepp esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos mellkasi fájdalom hidegrázás részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

  • Leírás Stérimar orrspray 50ml Tengervíz mindennapos orrtisztításra és fül-orr-gégészeti betegségek megelőzésére allergiás és megfázásos időszakban.
  • A dohányzásról való leszokás fájni kezdett
  • Stérimar Baby orrspray
  • Leszokni a dohányzásról depresszióval
  • Tudta-e Ön?
  • Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása?
  • Stérimar Baby orrspray - Pingvin Patika

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, kifejezetten az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így a csomagolás, a termék fotók, az sterimar orrcsepp, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is.

Minden esetben olvasd el a terméken található címkét sterimar orrcsepp ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a sterimar orrcsepp találhatóak.

sterimar orrcsepp

Ha bármilyen kérdésed van, vagy a Bijó sajátmárkás termékekkel Organika termékcsalád  kapcsolatban tájékoztatást szeretnél kapni, kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot a Bijó Vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával, ha nem Bijó saját márkás termékről van szó. Annak ellenére, hogy a termékinformációk és termékfotók rendszeresen frissítésre kerülnek és sterimar orrcsepp megteszünk a minél pontosabb adatok naprakészen tartásáért, a Bijó nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért különösen az allergén és egyéb mentességet jelző jelölések és információk vagy termékfotók utánamely azonban a Te jogaidat semmilyen módon nem érinti.

dohányzásellenes módszerek

Jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Bijó Élelmiszer Kft. Legutóbb megtekintett termékek.

sterimar orrcsepp leszokni a dohányzást 1 hónap alatt