SALVUS gyógyvíz orrpermet 50 ml

Salvus orrpermet, Bejelentkezés

Tartalom

  Salvus gyógyvíz permet orrspray feltéttel zöld 50 ml 2 Ft Bükkszéki Salvus természetes alkálihidrogénkarbonátos gyógyvíz permet Javallatok: Ajánlott az orr és melléküregei hurutos megbetegedéseinek kezelésében a nyálkahártya nedvesítésére, nyákoldásra, a váladék kiürülésének salvus orrpermet, a dohányzás okozta káros légúti hatások csökkentésére.

  ha abbahagyom a dohányzást, fogyni fogok leszokni a dohányzásról, és elhagyta

  Mi a hatóanyaga? Természetes alkalikus gyógyvíz, mely hatását illetően nagyrészt nátriumbikarbonátot és konyhasót tartalmaz.

  salvus orrpermet

  Bükkszék változatos természeti salvus orrpermet lévő üdülőfalu, a Bükk hegység nyugati lábánál, a Tarna völgyének salvus orrpermet fekszik. Ez a gyógyvíz tette országosan ismertté a községet.

  salvus orrpermet leszokni a dohányzásról a nyelv sárga

  A SALVUS gyógyvíz a nagy oldott ásványi sótartalmú, alkáli-hidrogén-karbonátos-kloridos, brómos-jodidos gyógyvizek csoportjába tartozik. Összetételét tekintve a világon egyedülálló, igen magas összes oldott anyag tartalmú Az anionok közül kiemelkedő mennyiségű a hidrogén-karbonát, amely a többi összetevővel komplex hatást kifejtve a vizet az egyik legkülönösebb tulajdonságú gyógyvízzé teszi.

  miért káros a dohányzás és hogyan leszokni