Rhinathiol 1 mg ml oldatos orrspray 1x10ml - Gazdagréti Gyógyszertár - kleopatrasuli.hu - WebPatika

Rhinathiol orrcsepp, Betegtájékozató Rhinathiol 1 mg/ml oldatos orrspray 10ml

Tartalom

  Lágy kontaktlencsét viselő egyének kerüljék az orrspray érintkezését a lágy kontaktlencsével. Óvatosságból az orrspray alkalmazása előtt el kell távolítani a lencsét és 15 percet várni kell a visszahelyezéssel.

  Tájékoztassa kezelőorvosát: ·                ha 5 napon belül tünetei nem enyhülnek. A köptető alkalmazása során az első napokban fokozott váladékürítés fordulhat elő, ez azért rhinathiol orrcsepp, hogy Ön a letapadt, sűrű hörgőváladékot minél könnyebben felköhögje, kiköpje.

  hol kell kódolni a dohányzást szentpéterváron

  Ilyenkor gyakrabban és sűrűbben rhinathiol orrcsepp ez a váladékfelköhögés, ami segít megakadályozni a váladék tüdőben való felgyülemlését. Tájékoztassa kezelőorvosát, amennyiben olyan köhögéscsillapító gyógyszert szed, rhinathiol orrcsepp rhinathiol orrcsepp a köhögési reflexet, ugyanis ebben az esetben a karbocisztein által elfolyósított nyák kiköhögése gátolt lehet. Terhesség ,szoptatás, és termékenység Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer szedése előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

  Terhességről a kezelőorvost feltétlenül tájékoztatni kell, mert ilyenkor csak az orvos kifejezett utasítása esetén alkalmazható a készítmény.

  rhinathiol orrcsepp

  A terhességnek különösen az első harmadában nem ajánlott a gyógyszer szedése. Szoptatás során alkalmazása ellenjavallt. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Nincsenek arra vonatkozó adatok, hogy a készítmény befolyásolná a gépjárművezetéshez vagy a gépek üzemeltetéséhez szükséges képességeket.

  Az enyhe kénhidrogén illat, ami az üveg kinyitásakor észlelhető, gyorsan eltűnik, a gyógyszer hatékonyságát nem befolyásolja. A készítmény metil-parahidroxi-benzoát-nátrium tartalma miatt esetleg későbbiekben jelentkező allergiás reakciókat okozhat. Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy rhinathiol orrcsepp Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza.

  Kettős hatás a hazánkban egyedülálló hatóanyagnak és az illóanyagoknak köszönhetően A Rhinospray® plus orrspray: gyorsan és tartósan kitisztítja az eldugult orrot az illóolajoknak köszönhetően kényezteti az orrot és kellemesen friss érzetet biztosít; speciális szórófeje hatékony, pontos, kényelmes, gazdaságos alkalmazást tesz lehetővé. Az rhinathiol orrcsepp vagy szezonális nátha egyik legkellemetlenebb kísérőtünete az orrdugulás. Ennek megszüntetésére orrspray használata ajánlott.

  Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. A készítmény ajánlott adagja: Felnőtteknek és 15 évesnél idősebb gyermekeknek: Naponta 3-szor 1 adagolókupak 15 ml szirup 3-szor mg karbocisztein. Idős korban: az rhinathiol orrcsepp módosítása nem szükséges.

  hogyan lehet abbahagyni a dohányzást a szobában milyen egyszerű leszokni a füves dohányzásról

  Az alkalmazás módja: szájon keresztül. Az alkalmazás idején ajánlott a bőséges folyadékfogyasztás. A kezelés időtartama: 5 napon túl kizárólag orvos utasítására, az orvos által előírt adagban és ideig alkalmazható. Rhinathiol orrcsepp az előírtnál több szirupot alkalmazott Túladagolás esetén értesítse kezelőorvosát, rhinathiol orrcsepp orvosi ügyeletet, vagy keresse fel a legközelebbi kórház sürgősségi osztályát!

  rhinathiol orrcsepp

  Tünetek: nagy mennyiségű váladékképződés alakulhat ki, illetve mellékhatások megjelenése valószínűbb. Ha elfelejtette bevenni a szirupot Ne vegyen be kétszeres adagot a kihagyott adag pótlására!

  Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét!

  rhinathiol orrcsepp