Bejelentkezés

Reventil gyerekeknek

Tartalom

  hogyan lehet segíteni az embereket a leszokásban?

  Egy különleges összetevő — az Ectoin® Az extremofil élőlények Sokáig nem igazán volt rá magyarázat, miként lehetséges, hogy az élet immár évmilliók óta még olyan extrém körülmények között is megtalálható Földünkön, mint amilyen a sivatagi forróság vagy a sós tavak közege. Bizonyos parányi élőlények ún.

  View Larger Reventil gyerekeknek Családi orrdugulás Az őszi-téli időszakban könnyű megfázni, a gyerekek pedig egy szezonban akár többször is elkaphatják a náthát, aztán sorra betegszik meg a család többi tagja! Megfázásnak is hívják, holott a meghűlést —más néven náthát — nem közvetlenül a hideg okozza, hanem legtöbbször vírusok, egyszerre akár többfajta vírus is.

  Egy természetes sejtvédő molekula — Ectoin Még nincs 35 éve, hogy a tudósok választ találtak a különös jelenségre, felfedezvén az aprócska élőlények túlélésének titkát, az ectoin molekulát. Az ectoin egy speciális, nagy vízmegkötő képességgel rendelkező természetes eredetű molekula, amely képes a sejteket határoló membrán szerkezetét megóvni a környezetkárosító hatásoktól.

  Összetevők: Ectointengeri só, víz és foszfát puffer. A Reventil gyerekeknek  az orrnyálkahártya-gyulladás és az orrmelléküreg-gyulladás tüneteinek kezelésére és megelőzésére szolgáló orrspray. A termék alkalmazása során az orrnyálkahártya által termelt fölösleges váladék oly módon távozik, hogy közben az orrot nem szárítja ki. Ennek hatására javulhat a felső légutak átjárhatósága.

  Sejtvédő tulajdonsága egészen extrém körülmények között is érvényesül. Vízmegkötő képessége révén védi a sejteket a kiszáradástól és hozzájárul a károsodott sejtfal sejtmembrán regenerálódásához.

  amikor abbahagyja a dohányzást, mi vár

  Az ectoin hatását a felfedezése óta számos kutatás és vizsgálat igazolta. A Reventil orrsprayban immár az orrnyálkahártya védelmében érvényesül az ectoin gyulladáscsökkentő, sejtvédő és kiszáradást gátló hatása. A Reventil orrspray tünetenyhítő hatását reventil gyerekeknek vizsgálat is igazolta.

  A tengeri sós oldattal viszonylag egyszerűen távolíthatjuk el az orrüregből reventil gyerekeknek orrváladékot és a gyulladást okozó anyagokat. A reventil gyerekeknek sókoncentrációjú oldat emellett az orrnyálkahártya duzzanatát is lohasztja.

  A Reventil orrspray másik fő összetevője a hipertóniás tengeri sós oldat, nyomelemekkel és ásványi anyagokkal támogatja az orrnyálkahártya regenerálódását.

  Kinek javasolható a Reventil orrspray?

  • A dohányzás 100 százalékos módja
  • A dohányzás befolyásolja-e a gyógyszereket

  A Reventil orrspray ajánlható mindenkinek, aki a természetes eredetű összetevőket részesíti reventil gyerekeknek, amelyek kíméletesek az orrnyálkahártyával szemben. A Reventil gyerekeknek orrspray-t minden korosztály használhatja 1 hónapos kor felett.

  megjelent a dohányzásról bőrkiütés mind jobban leszokik a dohányzásról