NAPHAZOLIN oldatos orrcsepp (10 ml) adatlap

Naphazolin orrcsepp

Ne alkalmazza a készítményt nagy testfelületeken.

Orrmosás

Az orvos megkérdezése nélkül naphazolin orrcsepp készítmény 12 évnél fiatalabb gyermekek esetén nem alkalmazható. Hosszas használat az orrnyálkahártyát károsíthatja, a náthát idültté teheti, ezért 12 évesnél idősebb gyermekek esetében 5 napos kezelés után orvoshoz kell fordulni.

NAPHAZOLIN ORRCSEPP 10ML megszűnt, ne rendeld!

Hosszú távú kezelés még felnőttek esetén sem ajánlott. A kezelés ideje dohányzótabletták terhesség alatt alkalmazott egyéb gyógyszerek Erre vonatkozóan adat nem áll rendelkezésre.

Mit kell figyelembe venni terhesség és szoptatás során? A bórsav naphazolin orrcsepp és naphazolin orrcsepp alatt történő alkalmazásáról tudományos adat nem áll rendelkezésre, ezért alkalmazása nem javasolt. Mit kell figyelembe venni gyermekek esetében? Az orvos megkérdezése nélkül a készítmény 12 évnél fiatalabb gyermekek esetén nem alkalmazható. Hosszas használat az orr nyálkahártyát károsíthatja, a náthát idültté teheti, ezért 12 évesnél idősebb gyermekek esetében 5 napos kezelés után orvoshoz kell fordulni.

Terhesség és szoptatás Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. A bórsav terhesség és szoptatás alatt történő alkalmazásáról tudományos adat nem áll rendelkezésre, ezért alkalmazása nem javasolt.

 1. Или можно сказать, что мы находимся вне модели Вселенной, скажем в другом измерении.
 2. Сняв туфли, она вышла из спальни.

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Hosszú távú alkalmazás esetén szédülést, remegést okozhat, ezért ezen tevékenységek folytatása mérlegelendő. Hogyan kell alkalmazni a Naphazolin oldatos orrcseppet?

 • Сперва горела их вилла в Бовуа, а она не могла отыскать Женевьеву.
 • Николь удивилась: за исключением октопауков, выстроившихся перед их квартирой, на улице больше никого не .
 • NAPHAZOLIN oldatos orrcsepp, 10ML
 • NASIVIN CLASSIC 0,5 mg/ml oldatos orrcsepp - Gyógyszerkereső - Hákleopatrasuli.hu
 • Твой дядя Ричард утверждает, что нам остается надеяться лишь на тех, кто управляет вагоном.

A Naphazolin oldatos orrcseppet mindig az orvos által elmondottaknak naphazolin orrcsepp alkalmazza. Amennyiben nem biztos naphazolin orrcsepp adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét.

naphazolin orrcsepp

A készítmény szokásos adagja: Felnőtteknek és 12 éven felüli gyermekeknek naponta óránként mindkét orrlyukba 2 csepp. Felnőttek esetében 10 nap után, 12 évesnél idősebb gyermekek esetében 5 napos kezelés után ajánlatos orvoshoz fordulni.

Ha az előírtnál több Naphazolin oldatos orrcseppet alkalmazott Az előírtnál gyakoribb alkalmazása gyermekekben túladagolási tüneteket, mérgezést okozhat, mert naphazolin orrcsepp gyulladt orrnyálkahártyán át a hatóanyagok felszívódhatnak.

naphazolin orrcsepp mikor lesz abba a dohányzás?

Ha elfelejtette alkalmazni a Naphazolin oldatos orrcseppet Ne alkalmazzon kétszeres adagot a kihagyott adag pótlására. Lehetséges mellékhatások Mint minden gyógyszer, így a Naphazolin naphazolin orrcsepp orrcsepp is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. Használata során becseppentéskor múló csípő érzés előfordulhat.

Főoldal » Gyógyszer a családban » Allergia » Antihisztaminok, orrdugulás elleni orrcseppek, orrsprayk Az allergénre adott válaszreakcióként hisztamin szabadul fel, mely az allergiás tünetek nagy részéért felelős. A hisztamin minden szövetben és szövetnedvben megtalálható vegyület.

A Naphazolin oldatos orrcsepp hosszú távú alkalmazása esetén égő, naphazolin orrcsepp érzés, orrszárazság, fejfájás, álmatlanság, szédülés, remegés, szívdobogás, gyógyszer okozta orrnyálkahártya-gyulladás fordulhatnak elő. A túladagolt naphazolin orrcsepp vérnyomás-emelkedést, szabálytalan szívműködést, izzadást, ingerlékenységet vagy depressziót, gyermekek esetében ájulást okozhat.

Ne használja a terméket napnál hosszabb ideig. Ne alkalmazza a készítményt nagy testfelületeken.

Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy naphazolin orrcsepp a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát naphazolin orrcsepp gyógyszerészét.

Hogyan kell a Naphazolin oldatos orrcseppet tárolni? Eredeti csomagolásban, 5 °C és 15 °C közötti hőmérsékleten, fénytől védve tárolandó.

 • Nehasználja a terméket napnál hosszabb ideig.
 • Через сотню метров, круто повернув налево в высокой траве, Ричард и Николь оказались возле мелководных бассейнов, протянувшихся далеко-вперед.
 • Férje leszokni a dohányzást, és nem tudom
 • NAPHAZOLIN oldatos orrcsepp
 • Orrdugulás elleni készítmények | Megfázás | BENU Gyógyszertár Webshop
 • Nehezebb leszokni a dohányzásról
 • NAPHAZOLIN ORRCSEPP 10ML megszűnt, ne rendeld!

A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó! A csomagoláson feltüntetett lejárati idő Felhasználható: után ne alkalmazza a Naphazolin oldatos orrcseppet.

akupunktúra leszokni a dohányzásról károsíthatja a szegycsont a dohányzástól?

naphazolin orrcsepp A lejárati idő a megadott hónap utolsó napjára vonatkozik. További információk Mit tartalmaz a Naphazolin oldatos orrcsepp - A készítmény hatóanyaga: 1 mg nafazolin-hidroklorid 1 ml orrcseppben.

naphazolin orrcsepp

Milyen a Naphazolin naphazolin orrcsepp orrcsepp külleme és mit tartalmaz a csomagolás Küllem: tiszta, csaknem színtelen, mechanikai szennyezőktől naphazolin orrcsepp oldat. Csomagolás: 10 ml orrcsepp biztonsági záras, csavaros PE kupakkal lezárt cseppentő feltéttel ellátott, fehér, PE tartályban, dobozban.