Dohányzás leszokás támogatás - INGYENES CALL CENTER ZÖLD SZÁMA:

Dohányzásellenes központ

Tartalom

  Május Az évről-évre megrendezésre kerülő programsorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a dohányzás veszélyeire.

  dohányzásellenes központ

  A dohányzás elleni küzdelem a WHO egyik legfontosabb feladata lett az utóbbi dohányzásellenes központ. A világnap programjának központjában idén a dohánytermékek illegális kereskedelmének felszámolása áll.

  dohányzásellenes központ meddig fog dohányozni, amikor leszokik

  Napjainkban tíz eladott dohányzásellenes központ egy illegálisan kerül forgalomba, ez pedig nemcsak gazdasági, hanem egészségügyi következményekkel is jár. A kedvezőbb áru illegális termékek ugyanis a fiatalabb korosztály számára is könnyebben elérhetővé teszik a dohányáruk vásárlását, vagyis épp a dohányzás korlátozását célzó — a dohánytermékekre kiszabott magasabb adó, emelt árak — intézkedések ellen dolgoznak.

  mikorra lesz abba a dohányzás?

  A dohányzás világszerte évente 6 millió ember halálát okozza, közülük mintegy ezren a passzív dohányzás áldozatai. A WHO becslése szerint hatékony szabályozás hiányában ez a szám tovább emelkedik majd, ra a halálesetek száma elérheti a 8 milliót. Potecz Györgyi tüdőgyógyásztól, a Tüdőközpont főorvosától megtudtuk, hogy az égő cigarettában közel vegyület keletkezik.

  leszokni a dohányzásról 7 hónappal ezelőtt kódolt a dohányzásból kirovban

  A legismertebb a szénmonoxid, ami csökkenti az egyes szövetek oxigénellátottságát, így növelve az érelváltozások, a vérrögképződés, a dohányzásellenes központ és stroke kockázatát. Dohányzásellenes központ dohányzás 43 rákkeltő anyagot tartalmaz, vagyis minden elszívott szállal nagymértékben növeljük a rákos sejtek megjelenésének veszélyét.

  dohányzásellenes központ

  A daganatos megbetegedések mellett a dohányzás a COPD, asztma, érelmeszesedés, cukorbetegség, immungyengeség és látászavarok kialakulásának kockázatát is növeli. A betegségek elkerülésén kívül esztétikai okokból is érdemesebb a füstmentes élet mellett dönteni, így elkerülhető a korai ráncosodás, a fogak besárgulása és a rossz lehelet.

  dohányzásról való leszokás csökkent nyomás

  A nikotin függőséget kiváltó hatása erősebb, mint a kokainé, vagy a heroiné, így a leszokás eredményesebb lehet, ha szakorvosi felügyelet mellett, nem egyedül, hanem csoportban kezdünk hozzá, így a felmerülő nehézségeket is könnyebben kezelhetjük.